Color your hair

Color your hair
Κωδικός
Color your hair

Από 8,91 € Κανονική Τιμή 8,99 €

Εξαντλημένο

Color your hair! Σετ βαφής μαλλιών με την βαφή και το οξυζενέ της επιλογής σας και τα απαραίτητα εργαλεία, μπωλ και πινέλο! Κάντε την επιλογή σας και προσφέρετε στα μαλλιά σας την περιποίηση που τους αξίζει.

 

Η DUST+CREAM  φέρνει το κομμωτήριο στο σπίτι σας! Αναμίξτε στο μπώλ το περιεχόμενο του σωληναρίου με την απαιτούμενη ποσότητα οξειδωτικής κρέμας. Αναλογία ανάμιξης 1:1, Ξανθιστικά 1:2. Απλώστε από τη ρίζα ως την άκρη σε στεγνά και άλουστα μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για 34-40 λεπτά (20-25 λεπτά για βαφή ρίζας μόνο). Κάντε απαλό μασάζ ώστε το μίγμα να κατανεμηθεί ομοιόμορφα και να απορροφηθεί καλύτερα από τα μαλλιά. Αφήστε να δράσει άλλα 5 λεπτά. Όταν ολοκληρωθεί ο χρόνος εφαρμογής, ξεπλένετε με άφθονο νερό για να απομακρύνετε τα υπολείμματα της βαφής. Αμέσως μετά, λούστε τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά.

 

Η εμπλουτισμένη φόρμουλα των επαγγελματικών βαφών DUST+CREAM με υαλουρονικό οξύ και φυσικό εκχύλισμα ελιάς, προσφέρει φροντίδα και θρέψη της τρίχας σε βάθος για μεταξένιο, λαμπερό και έντονο σε χρώμα αποτέλεσμα.

 

Το σετ περιέχει: ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 100ΜL, OΞΥΖΕΝΕ 100ML, ΜΠΩΛ ΒΑΦΗΣ, ΠΙΝΕΛΟ ΒΑΦΗΣ.

Δωρεάν Παράδοση
Δωρεάν Παράδοση
με αγορές άνω των 20€
Δώρο Δείγματα
Δώρο Δείγματα
με κάθε παραγγελία eShop
Ασφαλείς Συναλλαγές
Ασφαλείς Συναλλαγές
εύκολα και γρήγορα
Copyright © 2023 All rights reserved.
Developed by Netsteps